Paljun vuokraehdot

Filemon Group Oy tarjoaa peräkärrypaljunsa FilemonPaljua vuokrattavaksi tietyin tässä tekstissä esitellyin ehdoin. Vuokralainen sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja ja ohjeita sekä allekirjoittamaan kirjallisen vuokrasopimuksen.

Vuokraajana toimii

Filemon Group Oy (Y-tunnus: 2397439-3)
044 7575 408
palju.filemon@gmail.com
https://filemon.fi

Koskelonkuja 1 A 16, 02920 Espoo

 

1 VUOKRALLE ANTAMINEN

Paljua vuokrataan kaikille yli 18 vuotta täyttäneille yksityishenkilöille, yhdistyksille ja yrityksille. Lopullisen päätöksen vuokralle antamisesta tekee yrityksen hallitus.

 

2 VUOKRALAISEN VASTUU

Vuokralainen vastaa vuokrauksen aikana tapahtuneista vaurioista ja on niistä korvausvelvollinen. Allekirjoittamalla vuokrasopimuksen vuokralainen osoittaa, että palju on luovutushetkellä ollut moitteettomassa kunnossa ja ottaa paljun vastuulleen. Mikäli palju ei vuokra-ajan päätyttyä ole luovutushetkeä vastaavassa kunnossa, niin vuokralainen tai vuokrasopimuksen allekirjoittaja henkilökohtaisesti vastaa paljun korjauksesta aiheutuvista kuluista ja kustannuksista. Vuokralainen vastaa myös paljun siivoamisesta niin, että palju on siistitty luovutushetkeä vastaavaan kuntoon.

Puukamiinaa ei saa missään tapauksessa sytyttää/lämmittää, jos vettä ei ole ylemmän putken yläpuolella. Seurauksena tästä on alumiinisen kamiinan sulaminen. Alumiinikamiinan korvausarvo on 750eur.

Vuokralainen käyttää paljua omalla vastuullaan ja vastaa itse henkilöturvallisuudesta ja ympäristöön aiheutuvista rasitteista. Yritys ei ole millään tavalla vastuullinen vuokralaiselle mahdollisesti aiheutuvista tai vuokralaisen aiheuttamista vahingoista.

Vuokralaisella on ns. ankara vastuu tieliikennelain noudattamisesta. Kuitenkin yritys pidättää oikeuden tarkastaa paljun luovutushetkellä vuokralaisen ajo-oikeuden riittävyyden ja vetoauton kelpoisuuden.

 

3 VUOKRA JA LISÄPALVELUT

Vuokra on kulloinkin yrityksen laatiman vuokrahinnaston mukainen. Paljun kuljetuksesta, siivoamisesta, lämmittämisestä tai muista lisäpalveluista sovitaan erikseen kirjallisesti vuokrasopimuksessa ja erikseen sovittavaa korvausta vastaan.

 

4 VUOKRAUKSEN PERUMINEN

Vuokrauksen peruminen vuokralaisen toimesta on tehtävä sähköpostitse tai puhelimitse yritykselle vähintään kolme (3) arkipäivää ennen vuokrahetkeä. Myöhässä tehdystä perumisesta veloitetaan puolet sovitusta vuokrasta.

Yrityksellä on oikeus perua vuokraaminen kolmea (3) arkipäivää ennen vuokrahetkeä. Mikäli vuokraaminen peruuntuu alle kolme arkipäivää ennen vuokrahetkeä force majeure tai paljun tai vetoauton teknisen vian vuoksi, ei yritys ole korvausvelvollinen vuokralaiselle.

 

5 VUOKRA-AJAN YLITTÄMINEN

Myöhästyneestä paljun palautuksesta yritys on oikeutettu perimään vähimmäisvuokran suuruisen lisämaksun, jos myöhästymisestä ei ole sovittu etukäteen.

 

6 VUOKRAN MAKSAMINEN

Vuokra maksetaan kärryn noutohetkellä tai erikseen niin sovitusti laskulla.

Vuokraaminen laskulla koskeen yrityksiä ja yhdistyksiä. Vuokra laskutetaan jälkikäteen sähköpostitse. Maksuaika on 14 vuorokautta. Maksamattomasta laskusta lähetetään muistutus, johon lisätään 8 %:n viivästysmaksu.